Svettoetikett

Vi vet att Fysisk Aktivitet är bra för kropp, knopp och för att stärka vårt immunförsvar!


WHO och Folkhälsomyndigheten rekommenderar att vara fysikt aktiv


Hos oss tränar vi med rena inneskor

Maskiner och löpband tar skada när grus kommer in i maskineriet. Under reparation är maskinerna obrukbara och det är då i första hand du som medlem som drabbas.

 

Med varsamhet så håller maskiner/redskap längre.  Reparations- förbrukningsmaterial och städkostnader påverkar våra träningspriser och det är heller inte så trevligt att ex stretcha på en grusig matta.


Rengöring av maskiner/redskap

Ta med dig en microfiberduk under din träning. Spraya på ”duken”. Torka handtag greppytor och svettas du mycket genom kläder torka även ex sits, du kan även ha med en egen handduk att sitta/ligga på. När du tränat klart lägger du ”duken” i tvättkorgen.


Har du djur och/eller gillar parfym

Respektera att det är många som har allergi. För en allergiker kan kläder med hår och starka dofter utlösa en reaktion och det vill vi inte.

 

Vi är flera som tränar i lokalen

Tänk på att inte uppehålla maskin/redskap när du vilar och lägg tillbaka redskap på sin plats när du tränat färdigt.

 

Av hygieniska och utrymmesmässiga skäl tar du med dina saker hem. Det finns ett begränsat antal skåp till uthyrning om du vill lämna kvar dina saker. Prata med receptionen!


Vill du lyssna musik utan lurar i öronen

I gymmet och i EasyLine salen finns det stereo där du själv kan sätta på radion om den inte är på. Tänk på att anpassa ljudvolymen till andra tränande.

 

Spara EL!

Vår elförbrukning kostar inte bara pengar för oss utan den ger även en miljöpåverkan. Vi vill att alla hjälps åt att värna om miljön.

 

Hjälp oss med att tända/släcka lampor!

 

I Easyline och vibbrummet är lampknapparna precis innanför dörren. För att tända/släcka i gymmet så sitter panelen på väggen utanför handikapptoaletten. Där är även huvudströmbrytaren till ”valvet”.

 

Startar du bastun tänk på att inte dra upp timern till MAX (se instruktioner vid bastun)

 

Fråga oss gärna om du är osäker och vet med dig att du tränar kväll/helg när behovet att tända/släcka ned är som störst.

 

Hjälp oss och miljön

Genom att släcka törsten med egen medhavd vattenflaska. Vattenmaskin för påfyllning finns i korridoren mot omklädningsrummen.

 

Tar du en påtår av kaffe/te använd samma kopp.


Vill du delta på gruppträning boka din plats

länken hittar du på hemsidan. Lösen dina 4 sista i personnumret.

Eller så laddar du ned appen HKTräningscenter

 

KOM IHÅG avboka om du får förhinder. Du kan själv boka/avboka fram t om 45 minuter innan passet startar. Bokning/avbokning kan även ske via receptionen.


Via hemsidan kan du även boka massage/medlemstränare och naprapat. NOTE: att naprapat har ett annat bokningssystem!


EGYM appen anläggning id är: hktraningscenter


Inpassering Du ska alltid logga in när du kommer till oss. Via appen HKTräningscenter kan du öppna dörren/logga in. Eller så loggar du in med "tagg". instruktioner finns på dörren och vid inpasseringsdatorn.

 

 

VI TRÄNAR FÖR ATT BLI ÄLDRE

Hela Kroppen, hela livet