Massage

Välkommen till Massören


Är du spänd, stressad och behöver lite avkoppling.


När du bokar en massage hos oss kommer vi tillsammans fram till hur du vill ha din behandling.

Hård eller mjuk massage, behandlande eller avkopplande, det är upp till dig.


Malin är utbildad i klassisk finskmassage, idrottsmassage och koppningsmassage och arbetat med träning och hälsa sedan 2003.


Finsk klassisk- och idrottsmassage

En mycket behaglig, terapeutisk och djupbehandlande form av massage. Den är kraftfull och går ner riktigt djupt i musklerna. Det är en fantastisk metod för att släppa på spänningar i kroppen.

Vid en finsk klassisk massagebehandling används grundgrepp och tekniker som en del kan uppleva som "hårdare" än den klassiska svenska massagen.

Jag arbetar ofta med en kombination av finsk- och klassiskmassage, idrottsmassage, koppningsmassage och muskeltöjningar.


Koppningsmassage

En kombination av svensk klassisk massage och 5000-årig koppningsteknik. Med hjälp av silikon- eller gummikoppor skapas ett vakuum som suger upp huden. Detta påverkar bindväven i muskler och underhud och blodgenomströmningen till hud och muskler ökar.


Koppning är när massören för koppan över ett område och det är en djupgående metod som, i kombination med klassisk massage ger en form av bindvävsmassage. Vid behov kan man punktbehandla genom att låta koppan sitta över en triggerpunkt eller ett spänd område med mycket förtätad bindväv. Metoden kan användas på hela kroppen, med undantag för ev. områden med åderbråck eller på personer som äter blodförtunnande medel.


Effekter vid koppningsmassage för kroppen:

* Bra vid ärrbildning t ex efter skada eller operation

* Hjälper till att rensa ut slaggprodukter

* Minskar muskelspänningar

* Förbättrar immunförsvaret

* Ökar blodcirkulationen

* Aktiverar lymfcirkulationen

* Bra mot celluliter