Börje

Vi tränar för att bli äldre - Hela Kroppen, hela livet

Börje 90+


Vi presenterar Börje 90+ år.


2012 började han sin träningsresa hos oss och tränar numera minst tre gånger per vecka.


Efter varje träningspass stretchar han med hjälp av vibrationsplattan.Vi tränar för att bli äldre - hela kroppen, hela livetMalin


Tre korta frågor till vår medlem Malin


Hur länge har du tränat HKTräningscenter?

Jag började träna på HKT i augusti 2017 då jag anmälde mig till en 90-dagarsutmaning. Hade då som mål och dröm att kunna springa 2 km och bli mer hållbar i hela kroppen. Nu har jag sprungit 5 km som längst (jag kom igång att springa tack vare Malin på HKT) och ska tävla i Karlstad Triathlon 1/9 som jag fortsätter träna inför på HKT.


Vad har du tränat idag?

Idag jag sprungit på löpbandet och kört ett par varv i MiLON - min favorit, för man behöver vare sig står i kö eller komma ihåg inställningar och vikter - det håller MiLON koll på! Samtidigt som det är jättebra träning. Jag brukar stretcha med hjälp av vibrationsmaskinerna efter nästan alla träningspass, det är skönt.


Det bästa med HKTräningscenter: är att man kan vara den man är och träna på sin nivå utan att känna sig bedömd av andra. Man får alltid hjälp av personalen om man behöver och alla - både gymgäster och personal är alltid glada och trevliga.En skön miljö helt enkelt.