Medarbetare

Medarbetare


Patrik Skarped

Ägare & Leg. naprapat


Carina Gustavsson

Reception, delägare & medlemstränare/medlemsrådgivare


Malin Bergström

Diplomerad massör & kostrådgivare, Personlig Tränare & gruppträningsinstruktör, Andningsinstruktör & HLR-instruktör


Våra inspiratörer:


Anne

Det här är Anne, inspiratör för funktionell träning. Du kanske känner igen henne från Ica Maxi där hon till vardags arbetar i delikatessen. Under sin lediga tid tycker hon om att träna, umgås med familj och vänner, musik, mat och bakning. Hon är även en hängiven innebandymorsa.


Kuriosa: spelade keyboard i ett tjejband på glada 80-talet. Aerobic träning och bugga var största intresset på 90-talet..


Det ska vara kul att träna annars är de inte roligt... ger energi och glädje för kropp och själ.Christina


Låt oss presentera Christina. Flera känner säkert igen henne som stadsguide. Hos oss tträffar du henne framförallt på tisdag och torsdag förmiddagar i skepnaden som inspiratör för cirkelträning, easyline och rörlighet.


Okänt intresse: Christina är biodlare och tycker om akvarellmålning.


Bästa tips: Vardagsträna - ta cykeln eller promenera istället för att köra bil.Gunilla


Här är vår inspiratör Gunilla. Hemma pysslar och snickrar hon och håller hårt i skruvdragaren som är hennes bäste vän, om hon inte smaskar på ost och kex förstås. Ett smeknamn i livet är "popcorn" då hon aldrig sitter still!


Till vardags jobbar hon som personlig assistent, och hos oss på HKT inspirerar hon med lunchpass på fredagar! 
Malin


Malin är utbildad massör, personlig tränare/kostrådgivare, andningsinstruktör och gruppträningsinstruktör på HKTräningscenter, och har varit anställd i verksamheten sedan 2009.


Träning är en stor del av mitt liv och 2001 påbörjade mina studier inom "sports and recreation" i USA, och sedan dess har jag "kursknarkat". Utbildningar/kurser/workshops avlöser varandra.


Under mina år har jag fått chansen att påverka många deltagares liv och förhållande till kost och träning. Oavsett om det gäller målinriktad träning eller friskvård så gäller det att hitta balans i kost och träning.               Mitt fokus ligger på helheten, att få kropp och själ att må bra.


Sabina


Låt oss presentera Sabina. Inspiratör för olika Fort Gjort-pass på HKTräningscenter. Yrke: Samordnare mot våld i nära relationer. Sabina är en positiv och engagerad person med en familj som består av en partner, tre barn och två marsvin. Hon brinner för mänskliga rättigheter och arbetar med det både i sitt yrkesliv och ideellt. Naturen, böcker, musik, sömnad och fika är en viktig del av min vardag. Jag tränar för att vara frisk och för att det är roligt!


Detta visste du inte om mig: Älskar popcorn och har minst 15 olika popcornkryddor!


  Bästa träningstips: Prova olika pass/träningsformer. Träna det du tycker är roligt!
Petra


Jag heter Petra Svärd och jobbar som sjuksköterska


Sommartid tillbringar jag mycket tid i stugan och på golfbanan och övrig tid så gör ja det som jag tycker om, tränar, ute i naturen, umgås med familj och vänner.


På HK där tränar jag flera gånger i veckan olika pass, det är min andra familj


Jag är utbildad taktilmassör och gillar att baka


Träningstips! även om man inte har lust att träna så packa väskan och åk iväg för jag lovar att du kommer inte att ångra dig när du kommer hem! Träning är bra för både knopp och kropp 😊