Om oss

Att prioritera sin kropp tycker vi är en självklar investering 


Balansen mellan fysisk aktivitet, återhämtning, sömn och hälsosam kost är viktiga delar i ett friskt liv. Vi vill inspirera till en hälsosam tillvaro där träningen blir en del av vardagen.


Därför erbjuder vi naprapat- och massagebehandlingar och individanpassad vägledning; allt för att du ska optimera dina resultat - men även ditt välbefinnande och din motivation. Alla är vi olika som personer med individuella problemområden och träningsvana. Därför är det viktigt att starta i rätt ände med anpassad behandling, träning och kost.


Vägen in till oss beror på ditt behov.

Boka tid hos Leg. naprapat, massör eller personlig tränare/kostrådgivare. 

Eller, är du nyfiken på träning så bokar vi ett möte med medlemstränare där du får en rundtur våra i lokaler, chans att känna på lite och där du kan ställa dina frågor. Om du efter det mötet vill komma igång med träningen hos oss utser vi utefter dina behov vem du ska få träffa för en uppstart. 


"Vi tränar för att bli äldre ~ Hela Kroppen, hela livet" vilket innebär att vi tänker och praktiserar hållbar träning och rörelser,

allt för att skapa goda rörelsemönster.


Stress och stillasittande påverkar vår kropp negativt och resulterar i dålig hållning samt nedsatt funktion. Allt handlar om att få kroppen att bli effektiv och fördela belastningar på ett korrekt sätt. Detta resulterar inte bara i en bättre prestationsförmåga, utan även i ett allmänt ökat välmående.


Vi hjälper dig hela vägen


Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig


 
 
 
Träning
Naprapat behandling
Massage