Börje

Vi tränar för att bli äldre - Hela Kroppen, hela livet

Börje 89,5 år


Vi presenterar Börje, 89,5 år.


För sex år sedan började han sin träningsresa hos oss och tränar numera minst tre gånger per vecka.


Efter varje träningspass stretchar han med hjälp av vibrationsplattan.Vi tränar för att bli äldre - hela kroppen, hela livetMalin


Tre korta frågor till vår medlem Malin


Hur länge har du tränat HKTräningscenter?

Jag började träna på HKT i augusti 2017 då jag anmälde mig till en 90-dagarsutmaning. Hade då som mål och dröm att kunna springa 2 km och bli mer hållbar i hela kroppen. Nu har jag sprungit 5 km som längst (jag kom igång att springa tack vare Malin på HKT) och ska tävla i Karlstad Triathlon 1/9 som jag fortsätter träna inför på HKT.


Vad har du tränat idag?

Idag jag sprungit på löpbandet och kört ett par varv i MiLON - min favorit, för man behöver vare sig står i kö eller komma ihåg inställningar och vikter - det håller MiLON koll på! Samtidigt som det är jättebra träning. Jag brukar stretcha med hjälp av vibrationsmaskinerna efter nästan alla träningspass, det är skönt.


Det bästa med HKTräningscenter: är att man kan vara den man är och träna på sin nivå utan att känna sig bedömd av andra. Man får alltid hjälp av personalen om man behöver och alla - både gymgäster och personal är alltid glada och trevliga.En skön miljö helt enkelt.